Referenties - Wildemans Makelaars

Wat klanten over ons zeggen

Otto is deskundig en kent de markt! Hij koos bij de verkoop van ons huis voor de juiste verkoopstrategie, waardoor ons huis binnen 11 dagen verkocht was. Verder was Otto altijd goed bereikbaar en werkt hij zeer efficiënt.

Lokale marktkennis: 10    service en begeleiding: 10    deskundigheid: 10   prijs/kwaliteit: 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De heer Rosendaal – verkoper van Groenendaal 30 – december 2020


Molenstraat 43 Tiel

Otto is een rustige kundige makelaar met een goed inschattingsvermogen en een reële kijk op verkopen. Ik schat in dat hij ook prettig en betrouwbaar overkomt bij de kopende partij.

Lokale marktkennis: 9    service en begeleiding: 10    deskundigheid: 9   prijs/kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De heer Klinkhamer – verkoper van Molenstraatje 43 Tiel – mei 2020


Wij zijn heel erg tevreden over Wildemans Makelaars. De verkoop werd zeer professioneel begeleid. Mooie brochure van de woning gemaakt. Wildemans bewaarde rust en was servicegericht in zijn houding. Wildemans heeft onze (niet-alledaagse) woning ondanks een langere verkoopperiode goed in de picture weten te houden en handelde daarbij proactief. De communicatie verliep altijd prettig en de opvolging was steeds correct. Het eindresultaat beantwoordt zeer zeker aan onze wensen. Job well done.
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Lokale marktkennis: 10   service en begeleiding: 10    deskundigheid: 10   prijs/kwaliteit: 10
René van IJzendoorn – verkoper Sterrebos 11 Tiel – maart 2020

Het contact ging makkelijk, zorgeloos en naar tevredenheid. Aan te raden voor iedereen en door zijn goede werk is het huis makkelijk en snel verkocht. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
Lokale marktkennis: 9    service en begeleiding: 10    deskundigheid: 10   prijs/kwaliteit: 10

De heer R. van Sommeren – verkoper van Appelstraat 51 Beneden-Leeuwen – februari 2020


Mijn bevindingen over Wildemans Makelaars zijn positief.
Wat ik erg prettig vond, dat er alleen maar informatie werd teruggekoppeld die relevant was, hierdoor bleef de rust bewaard.
Vond het ook positief dat bezichtigingen op tijd werden doorgegeven, zodat er steeds voldoende tijd was om het huis er naar behoren uit te laten zien.

lokale marktkennis: 8 service en begeleiding: 8 deskundigheid: 8 prijs/kwaliteit: 8

Mevrouw Van Nistelrooij – verkoper van De Elzenpasch 20 Tiel – november 2019


 

Prima Makelaar. Afhandeling duidelijk en overzichtelijk. Meedenkend en deskundig.
Fijn om mee te overleggen en samen te werken.

lokale marktkennis: 10 service en begeleiding: 10 deskundigheid: 10 prijs/kwaliteit: 10

De heer Ter Horst, Kasteelweg 19 Wadenoijen – november 2019


Prettig in de omgang, goede advisering. Duidelijk op zoek naar een koper die aansluit bij de wensen van de verkoper en afspraken direct nakomen.

lokale marktkennis: 8      service en begeleiding: 9     deskundigheid: 8    prijs/kwaliteit: 8

De heer Van Burk, namens de Protestantse Gemeente Tiel


Kundige makelaar die de markt kent als zijn eigen broekzak. Binnen enkele dagen al meerdere bezichtigingen en binnen een week was het appartement verkocht. Bij de koop en/of verkoop van ons volgende huis gaan we Wildemans Makelaars zeker weer benaderen!

lokale marktkennis: 10      service en begeleiding: 10       deskundigheid: 10      prijs/kwaliteit: 10

Stefan Huijser – verkoper van de Damstraat 36, Tiel – september 2018


De heer Wildemans heeft ons goed voorgelicht over de verkoop van ons huis. Uitgebreid gepraat over de verkoopprijs, wat reëel bedrag is, wanneer snelle verkoop, uitgelegd in welk segment je komt bij een bepaalde prijs. Er is een keuze aangeboden over het maken van de foto’s . Geschreven stuk over het huis was duidelijk en de sterke punten van het huis werden duidelijk aangegeven, dit alles in prettig overleg.
Daarna was de bezichtiging goed en snel afgesproken en werd er na het krijgen van een bod, snel en keurig gereageerd richting eventuele koper en richting ons als verkopende partij.
De overdracht liep ook goed georganiseerd. Kortom ik ben hel tevreden over de wijze waarop meneer Wildemans de verkoop heeft aangepakt !

lokale marktkennis: 10      service en begeleiding: 10       deskundigheid: 10      prijs/kwaliteit: 10

Caroline Scholtus – verkoper van de Gildehof 2, Tiel – augustus 2018


 

Een huis verkopen is voor ons geen alledaagse bezigheid. Ook zijn de prijzen in de woningmarkt de laatste jaren sterk gewijzigd. We hebben makelaar Otto Wildemans in de arm genomen, omdat hij erg ervaren is en de locale markt heel goed kent. Doordat Otto Wildemans ook erkend taxateur is én een goed onderhandelaar, hebben we nauwelijks hoeven in te leveren op de vraagprijs. Wildemans Makelaars kunnen wij toekomstige huizenverkopers van harte aanbevelen.

lokale marktkennis: 10      service en begeleiding: 9       deskundigheid: 10      prijs/kwaliteit: 10

René van IJzendoorn – verkoper van de Nieuwe Tielseweg 42, Tiel – maart 2018


Bij het eerste contact met de heer Wildemans was ook mijn oudste zoon aanwezig. In eerste instantie moest de vraagprijs worden vastgesteld. Daar waren beide partijen het eerst niet over eens. Mijn zoon en ik hielden daarom vooralsnog een slag om de arm. Bij het 2e contact kwamen we er snel uit. De verkoop van mijn huis heeft slechts 4 dagen geduurd mede door de Openhuis – dag. De papieren afwikkeling vond ook heel snel plaats. Alleen het maken van de foto’s liep niet helemaal op rolletjes, maar laten we dit maar op een misverstand berusten. Inmiddels is de officiële afwikkeling via de Notaris ook gepland. In z’n totaliteit heeft de makelaar zich intensief met de verkoop bezig gehouden hetgeen tot het beoogde verkoopresultaat heeft geleid. Beoordeling op lokale marktkennis: 9  –  deskundigheid: 8  –  service en begeleiding: 9  –  prijs/kwaliteit: 8

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Beoordeling door de verkoper van Mr. Tydemanstraat 26, Tiel – januari 2018


Het contact was uitstekend; de kennis en communicatie was heel goed! De beoordeling en de verdeling van het kavel was voor ons belangrijk. Daar was zijn ervaring heel belangrijk in.

lokale marktkennis           10            deskundigheid            10
service en begeleiding     9            prijs/kwaliteit                 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Mevrouw Arisse

Beoordeling door de verkoper van de Kerklaan 10, Heesselt – december 2017


Bereikbaarheid en communicatie:       10
Deskundigheid:                                     10
Onderhandeling en resultaat:               9
prijs/kwaliteit:                                         9

Top makelaar. Ons super goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. En makkelijk te bereiken als je vragen of onduidelijkheden had. Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Hanneke Vonk
Willemien van Maanen

Beoordeling door de aankopers van de Gallencamp 38, Tiel – november 2017


Het was voor mij de eerste keer dat ik een huis verkocht. Dan is een makelaar extra belangrijk, denk ik. Bij Otto Wildemans had ik meteen een goed gevoel. Hij heeft mij prima begeleid. Is zeer accuraat. Komt zijn afspraken na. Legt de zaken goed uit. Doet echt zijn best voor je. Kortom een prima makelaar !
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Paula van Koll – Vijgenboom

Beoordeling door de verkoper van Anna Blamanstraat 13, Tiel – oktober 2017


‘Het huis  waar je ouders heel veel gelukkige jaren hebben beleefd en waarin je bent opgegroeid verkopen is toch een dingetje.
Otto heeft me enorm geholpen met de verkoop: kordaat, to-the-point, advies waar nodig. De fotorapportage en de brochure – waar Wildemans Makelaars zeker oog voor heeft – zagen er top uit. Dit heeft mede gezorgd voor een snelle verkoop.
Dank aan Otto en Josine.”

Eric Melis

Beoordeling door de verkoper van Wilhelminalaan 8, Tiel – juni 2017


Deze makelaar heeft een grondige kennis van de huidige woningmarkt en alles wat daarmee samenhangt. Met dat laatste bedoel ik vooral de kennis die hij heeft over alle regelgevingen en over allerlei papieren die aangeleverd moeten worden. Voor een onwetende verkoper is dat een ondoorzichtige brei.
Deze makelaar geeft goede begeleiding en dat geeft een gevoel van vertrouwen. Hij heeft ook aandacht voor het emotionele aspect dat bij het kopen en verkopen van een woning kan horen . Op vragen wordt adequaat gereageerd.
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Anneke Snoep

Beoordeling door de verkoper van Maurikstraat 139, Tiel – juni 2017


“Wildemans Makelaars is een gerenommeerd kantoor in Tiel e.o. Afspraken zijn helder en transparant. Je weet goed waar je aan toe bent. De communicatie omtrent Open Huizen Route, bezichtigingen en uiteindelijk de verkoop, zijn snel en duidelijk.”

Fam. Sanchez

Beoordeling door de verkopers van C. van Holthestraat 14, Meteren – juni 2017


” We hebben Otto ervaren als een betrokken makelaar.  No-nonsens, realistisch, eerlijk en recht door zee. Ook de korte lijn die we hadden met kantoor hebben we als bijzonder prettig ervaren. Het was een hele geruststelling dat hij er voor ons was in dit spannende verkoopproces. En met een prima resultaat! “

Janine Lucasse

Beoordeling door de verkopers van Het Jaagpad 12, Tiel – mei 2017


‘Zeer kundig en prettig in omgang.
Heeft ruimte voor eigen inbreng en denk goed mee.
AANRADER.
Terug koppeling was zakelijk en duidelijk. dacht mee met eventuele verbeter punten.’

Beoordeling door de verkopers van Mr. Thorbecketraat 2, Tiel – maart 2017


mvf-4257-0097-website‘Een huis verkopen is voor ons geen alledaagse bezigheid. Ook zijn de prijzen in de woningmarkt de laatste jaren sterk gewijzigd. We hebben makelaar Otto Wildemans in de arm genomen, omdat hij erg ervaren is en de locale markt heel goed kent. Tijdens de Open Huizen dag kregen we -boven verwachting- een groot aantal bezichtigingen, waarna de woning snel verkocht was. Doordat Otto Wildemans ook erkend taxateur is én een goed onderhandelaar, hebben we nauwelijks hoeven in te leveren op de vraagprijs. Wildemans  Makelaars kunnen wij toekomstige huizenverkopers van harte aanbevelen’.

Jeannette Pelle-Van IJzendoorn, namen de familie

Beoordeling door de verkopers van Sterrebos 9, Tiel – febr. 2017


mvf-4038-0115-kopie

“De verkoop van de woning van je ouders is toch heel wat anders dan je eigen huis van de hand doen. Een operatie vol gevoeligheden, in een moeilijke huizenmarkt. We zijn meer dan tevreden over de manier waarop Wildemans Makelaars dat heeft opgepakt.
Otto en Josine Wildemans hebben veel en goed werk verricht. Adequate tips voor de juiste publiciteit. Adviezen voor slimme keuzes. Aantoonbaar juiste financiële adviezen.
Het leidde tot enorme hoeveelheden views op Funda en tot een groot aantal bezichtigingen die Otto zeer professioneel begeleidde. De hele verkoopprocedure met z’n ups en downs is in een zeer prettige sfeer verlopen, dankzij de rustige en professionele opstelling van Otto. We willen Wildemans Makelaars zonder enige terughoudendheid op deze plek van harte aanbevelen.”
Rutger van der Zalm, namens de familie.
Beoordeling door de verkopers van Vergtweg 24, Zaltbommel –  febr. 2017

hoofdfoto-website“Als ook je laatst levende ouder komt te overlijden en het huis in de verkoop gaat dan komt er een hoop op je af. Dan wil je in een turbulente periode ondersteuning op dit doorgaans onbekende terrein.

Otto Wildemans was de persoon (samen met Josine) die ons op het juiste moment van de juiste informatie voorzag. Op een persoonlijke en zeer vriendelijke manier loodsten zij ons professioneel door dit proces waarbij kennis van zaken, een ruime mate van ervaring en een goed persoonlijk contact onontbeerlijk is.

Van opdracht verkoop tot sleuteloverdracht naar ieders tevredenheid in een tijdsbestek van 3 maanden. Chapeau !!!!”

Jan en Joan

Beoordeling door de verkopers van Mr. Tydemanstraat 21 – Tiel – jan. 2017


mvf-4255-0150-kopie-2“Wij zijn bij deze makelaar terecht gekomen mede om het feit dat mijn echtgenote iets meer dan 10 jaar geleden op een meer dan prettige wijze is geassisteerd bij de aankoop van het thans verkochte appartement te  Tiel.

Het appartement is in het bestand van makelaar Otto Wildemans opgenomen en binnen een periode van 30 dagen heeft zich een koper gemeld die het appartement ook heeft gekocht.
De presentatie van het appartement op funda qua tekst en foto’s heeft daar zeker aan bijgedragen.
Makelaar Otto Wildemans heeft zich doen kennen als een kundig persoon, wars van poeha en met een goede kijk op de markt van onroerend goed.
Graag willen wij deze revieuw beëindigen met het uitspreken van onze dank aan Otto Wildemans en zijn team voor de vakkundige begeleiding bij de verkoop van het appartement.”

Annie en Bram van der Schrier.

Beoordeling door de verkopers van het appartement aan het Jaagpad 48 – Tiel – jan. 2017


straatzijde-02-nieuwe-foto-website“Otto kennen we al heel lang en daarom hadden we ook hem uitgenodigd voor een oriënterend gesprek om ons huis te verkopen. En wat we eigenlijk al verwacht hadden, bij Otto hadden we het beste gevoel. We hebben hem (opnieuw) ervaren als een sympathieke no-nonsense man, voor ons als verkopers maar zeker ook voor geïnteresseerde kopers die telkens op korte termijn een afspraak konden maken voor een bezichtiging. Het feit dat we een mooi huis verkochten, maar zeker ook de doortastende aanpak van Otto, zorgde ervoor dat ons huis binnen iets meer dan een week verkocht was.

Otto en Josine, bedankt voor jullie hulp!”

Tosca en Hans

Beoordeling door de verkopers van de Cambier van Nootenlaan 22 – Tiel – dec. 2016


hoofdfoto-website-112x112Wij hebben Otto in de arm genomen om ons te ondersteunen bij de aankoop van een appartement. Hierbij liepen wij namelijk tegen verschillende zaken aan waarvan wij zelf niet voldoende afwisten, oa VvE. Otto heeft ons hierbij erg geholpen en veel goede raad gegeven.

Hij heeft ons bij diverse appartementen bijgestaan en veel advies gegeven, waardoor we uiteindelijk zijn uitgekomen op ons huidige appartement waar we met veel plezier wonen.
Otto & team, hiervoor onze hartelijke dank!!

Peter en Ina van Zoelen

Beoordeling door de aankoper van het appartement Sesteriusstraat 45 – Tiel – okt. 2016


mvf-4022-0098-websiteOtto is duidelijk een makelaar met passie voor zijn werk.

Geen 9-5 mentaliteit en gericht op het resultaat.
Hij hanteert hierbij een realistische aanpak en ziet de sterke punten van een woning.
Door zijn persoonlijke benadering kregen we praktische tips om ons huis op goede wijze te presenteren, met als gevolg dat onze woning snel een koper vond. Zeker een makelaar die wij graag aanbevelen om wie hij is en hoe hij zaken doet!

Sieto Heikoop

Beoordeling door de verkoper van Looierstraat 4 – Tiel – okt. 2016


mvf-4095-0093-website“Het contact met Otto is altijd ervaren als zeer prettig. Hij was duidelijk, hield mij overal van op de hoogte en ik kon altijd met vragen terecht. Vanaf het begin was duidelijk hoe alles in z’n werk zou gaan en wat er van mij werd verwacht.
Ik hoopte vanaf het begin dat de verkoop snel zou gaan, maar dat het zó snel zou gaan, had ik echt nooit bedacht. En daar ben ik jullie dan ook erg dankbaar voor!

Elsemieke Willemse

Beoordeling door de verkoper van De Hennepe 53 – Tiel – sept. 2016


MVF-3042-0166 - kopie“Makelaar Otto Wildemans is misschien niet de meest bekende makelaar in Tiel, maar bij de eerste kennismaking was er meteen een klik. Otto komt met realistische voorstellen voor zowel de aankoop van een nieuw appartement als voor de verkoop van ons huis. In de loop van het proces weet hij de verwachtingen goed te managen en stemt hij op een creatieve manier vraag en aanbod op elkaar af. We zijn ervan overtuigd dat hij voor ons prima deals heeft gesloten en dat met warmte en de juiste menselijke maat.”

Hans van Bergen en Nico de Groodt

 Beoordeling door de verkopers van de Dr. Bosstraat 38 – Tiel  én kopers Oliemolenwal 97 – Tiel

Baesjouslaan 27 Tiel 104pix“Bij de eerste kennismaking met Wildemans Makelaars was duidelijk dat transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Geen loze beloftes maar to the point advies. Met een weloverwogen stappenplan en prachtige fotografie zijn we het verkooptraject gestart en met succes. Voor een no-nonsens makelaar met verstand van zaken moet je bij wildemans makelaars zijn.”
Marc van der Zandt

Beoordeling door de verkoper van Baesjoulaan 27 – Tiel én koper Lingeweg 16 – Tiel


“Otto hMVF-3126-0192 - kopieeeft ons goed geadviseerd en begeleid bij de verkoop van onze woning. Hij was altijd, indien nodig ook na kantooruren, bereikbaar. No-nonsens, realistisch, eerlijk en recht door zee. En met een goed resultaat!”

Hennie van Wageningen

Beoordeling door de verkoper van Haagwinde 2 – Tiel


foto kranshof 284, tiel + vierkant“We hebben Otto ervaren als een betrokken makelaar met kennis van zaken. Het was een hele geruststelling dat hij met ons meedacht in het spannende aankoopproces van ons nieuwe appartement. En met een prima resultaat! “

Greet Schiltman

Beoordeling door de aankoper van De Kranshof 284 – Tiel


DSC_3953 staand - kopie

“Hele goede eerste ontspannen kennismaking. Otto is eerlijk en heel duidelijk. Binnen enkele dagen een compleet en uitgebreid voorstel ontvangen. Veel kennis van de omgeving en markt. Vele marketing mogelijkheden. Otto weet kopers aan te trekken en te enthousiasmeren. Goede service, het kantoor is altijd bereikbaar en bereid om binnen korte tijd vragen te beantwoorden. Een hele goede ervaring en zeker een aanrader!”

Sandra Ohello

Beoordeling door de verkoper van Veertien Hond 112 – Tiel

©2022- Wildemans Makelaars l Powered by Van IJzendoorn Marketing Advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten